Botosani: Targul International de Genti si o cafea in centrul orasului

Botosani: Targul International de Genti si o cafea in centrul orasului

Astazi ne propunem sa va aratam un oras important din Moldova care insa a avut parte de relativ putina vizibilitate din punct de vedere turistic, Botosani: Targul International de Genti si o cafea in centrul orasului sunt doua dintre sugestiile noastre pentru o frumoasa excursie aici.

Daca Paris a gazduit de curand o noua editie a expozitiei internationale de masini, de ce ni s-ar parea ciudat ca Botosani va gazdui intre 22 si 26 octombrie 2014 un targ international de genti? In definitiv, de ce ar fi placerile femeilor mai putin importante decat interesele auto ale sexului puternic? Bag Expo, organizat la Uvertura Mall, este primul targ din Romania care prezinta o larga varietate de genti si accesorii menite sa satisfaca toate exigentele doamnelor.

Indiferent de gen, de gusturi sau de varsta, cu siguranta exista aici o gentuta care striga dupa dumneavoastra, draga noastra cititoare. Bag Expo isi propune sa aduca in principal articole “de colectie”, originale si de productie mica. Printre cele mai mult de 4000 de genti, veti intalni modele sport, casual, elegante, plicuri, serviete, borsete, dar si geamantane, genti de voiaj si ghiozdanele. Desigur, puteti sa le asortati cu portofele si centuri cu motive etno sau cu aplicatii interesante. Surpriza show-ului va fi cea mai mare geanta din Romania!

Dupa ce ati iesit de la acest eveniment, puteti sa dedicati o ora unei plimbari prin centrul orasului Botosani, unde veti descoperi numeroase frumoase biserici, o filarmonica si doua teatre, ca si Scoala Populara de Arta si Muzeul Etnografic sau Muzeul Judetean Botosani, casa faimoasei ceramici de Cucuteni.

Apoi puteti savura o cafea aromata intr-unul din localurile chic din centru inainte de a va pregati sa va intoarceti acasa.

Cum veti ajunge in Botosani? Daca trenul sau transportul in comun nu suna prea tentant, va sfatuim sa luati in calcul inchirierea unei masini sau un transfer elegant de la domiciliu la destinatia pe care o alegeti si inapoi.

Share
This entry was posted in Blog, Botosani, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.