Hai la Zoo la Brasov!

Hai la Zoo la Brasov

Dupa patru ani de reabilitari si investitii, Gradina Zoologica de la Brasov si-a redeschis portile la inceputul saptamanii trecute. Asa ca hai la Zoo la Brasov!

Gradina Zoologica a fost inchisa pentru public in decursul ultimilor doi ani; reabilitarea insa incepuse inca din anul 2010. Cum se intampla adesea, termenul de finalizare a fost in cateva randuri intarziat din lipsa de fonduri. Proiectul, in care s-a investit o suma considerabila (peste 30 de milioane de lei), nu este inca finalizat. Din fondurile Primariei Brasov se va continua proiectul de renovare cu lucrari care nu au fost initial incluse in planul original, sustine domnul primar al Bra?ovului, George Scripcaru.

Tot Consiliul Local a aprobat de curand si noile tarife de intrare la Gradina Zoologica Brasov: 10 lei (adulti), 5 lei (copii si studenti), 8 si respectiv 4 lei pentru grupuri organizate.
In scurt timp, se va putea vizita si Planetariumul (interiorul caruia inca nu a fost finisat) si spitalul veterinar care este inclus in complexul Zoo. Desi mai este de munca, directorul Zoo Brasov, Dumitru Danes, este convins ca in scurt timp micile probleme se vor solutiona, cele 49 de posturi din cadrul Gradinii se vor ocupa si cu totii vor fi pregatiti sa intampine noi chiriasi din speciile cele mai diverse – spre incantarea vizitatorilor.

Noul Zoo este modern si se concentreaza pe un mod de a reconstitui cat mai fidel habitatul natural al fiecarui animal din cele 54 de specii (feline, urside, reptile, pasari exotice si multe altele).

Primii care au pasit plini de entuziasm prin portile Gardinii Zoologice Brasov au fost copiii de la o scoala din oras. Reactiile si zambetele lor luminoase i-au facut pe toti sa realizeze ca atat asteptarea, cat si investitia au meritat cu prisosinta.

Daca si voi sunteti curiosi, tot ce va putem spune este: hai la Zoo la Brasov! Daca locuiti in afara orasului Brasov, va sugeram un transfer de incredere.

Share
This entry was posted in Blog, Brasov, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.