Cele mai frumoase Gradini Zoologice din Romania

Cele mai frumoase Gradini Zoologice din Romania

Va plac animalele? Daca puteti consiera posibilitatea adoptiei unui catel sau a unei pisicute, sunt totusi si animale care nu pot fi crescute intr-un apartament. Dar asta nu inseamna ca nu le putem admira… la Zoo. Cele mai frumoase Gradini Zoologice din Romania sunt vizitate, in special in perioada de vara, de catre zeci de oameni, mai ales de cei mai entuziasti iubitori de animale: copiii.

Iata o lista cu cele mai frumoase Gradini Zoologice din Romania:

Gradina Zoologica din Targu Mures, care se intinde pe o suprafata de 40 de hectare, se lauda cu statutul de cea mai mare si mai moderna din tara. Ea respecta toate normele europene, iar rezidentii sai din regnul animal duc o viata dulce – desi captiva – aici.

Gradina zoologica de aici se afla in Padurea Cornesti, chiar “deasupra” orasului. Este usor accesibila – in special daca aveti o masina (puteti inchiria o masina in Targu Mures) – si minunat amenajata, cu o parcare spatioasa si piste de alergare, zone amenajate pentru sporturi si recreere si un trenulet care face turul gradinii. Dintre animale, aici veti gasi un elefant, feline, crocodili, serpi, canguri, maimute si pasari exotice.

Bucurestenii nu vor sa se lase mai prejos: la Baneasa, Gradina Zoologica va fi in curand incorporata in Bio Parc, beneficiind de renovari si de ralierea la standardele europene. Pana atunci, se poate vizita in forma actuala; sunt multe specii de admirat aici si abia asteptam sa vedem proiectul finalizat prin 2020. Cu rent a car Bucuresti, puteti sa va plimbati prin Capitala fara griji.

La doar cativa kilometri departare de Ploiesti, Gradina Zoologica de la Bucov se gaseste in frumosul Parc Bucov. Lei, tigri, ursi, alaturi de ratoni, manguste, caprioare si diverse pasari sunt doar cativa dintre prietenii care va asteapta aici, in special in weekend. Daca va intereseaza un weekend in orasul lui Nenea Iancu, inchiriati o masina in Ploiesti.

Share
This entry was posted in Blog, Bucuresti, Bucuresti Baneasa Aeroport, Bucuresti Otopeni Aeroport, Ploiesti, Targu Mures and tagged , , , , . Bookmark the permalink.