Unde ne angajam?

Unde ne angajam?

Primavara este anotimpul schimbarilor pentru multi dintre noi. Nefericirea poate avea de multe ori un motiv mai simplu decat s-ar putea crede. Specialistii plaseaza lipsa unui loc (potrivit) de munca in topul cauzelor depresiei. Ce e de facut? Unde ne angajam? Aceasta e intrebarea!

Weekendul acesta ne intalnim la Bucuresti la targ. Angajatori de TOP, carese vrea a fi in prezent cel mai mare targ de cariere din tara, implineste 20 de editii pline de succes. Vineri, 25 martie si sambata, 26 martie 2016 ne vedem la Sala Palatului. Peste 100 dintre cei mai importanti angajatori din tara vor fi prezenti, gata sa isi etaleze ofertele de angajare. Printre cele mai importante nume, sunt de mentionat IBM, Microsoft, Lidl, Kaufland, Auchan, Intel, Stefanini, Genpact, BCR, BRD si P&G.

Targul de joburi se adreseaza tuturor persoanelor in cautare de un loc de munca, atat studentilor si incepatorilor, cat si celor ce au trecut deja de “entry level” si sunt specialisti in domeniul lor de activitate. La editiile trecute au participat cam 15.000 de vizitatori. Cu destula promovare, Angajatori de TOP 2016 spera sa atraga si mai multi oaspeti anul acesta.

Planningul este important inainte de targ. Daca vor fi prezente companiile tale preferate la Angajatori de TOP si iti propui deja sa fii luat in considerare pentru un post vacant, este bine sa te documentezi dinainte cu privire la angajator, la locurile de munca disponibile si sa vii la targ cu un CV actualizat.

Daca esti flexibil si iei in calcul posibilitatea de a-ti schimba aria de lucru, la targ “vei lua pulsul pietei” si te poti orienta spre o zona mai lucrativa, mai imaginativa sau mai ofertanta. E important sa iti pastrezi optimismul!

Nu ai cum sa ajungi la targ? La Bucharest car rental poti gasi masina perfecta cu care sa ajungi acolo fara sa intarzii la interviu!

Share
This entry was posted in Bucuresti and tagged . Bookmark the permalink.