Sibiu, in top 10 cele mai frumoase destinatii low cost

Sibiu, in top 10 cele mai frumoase destinatii low cost

Daca vreti sa vizitati o locatie europeana, aproape de destinatiile occidentale, aflat in “occidentul” Romaniei, va invitam in orasul Sibiu, in top 10 cele mai frumoase destinatii low cost.

Despre orasul pastorit pana de curand de actualul presedinte Klauss Iohannis, Sibiu, se pot spune multe si cam toate de bine. Este o cetate veche, cu arhitectura spectaculoasa, inclusa in lista Patrimoniului UNESCO, oamenii sunt primitori, iar atmosfera e cosmopolita. Mai nou, Sibiu a castigat un fruntas loc 6 in topul celor mai convenabile 100 de destinatii din lume. Faimosul top Best Value plaseaza Sibiu, fosta capitala Europeana a culturii, pe locul 6 intre cele mai convenabile orase din lume de vizitat in anul 2016.

Alaturi de statiunea litorala Eforie Nord si de orasul montan Brasov, Sibiu s-a mai aflat in topul destinatiilor cu un bun raport calitate-pret, insa in premiera, anul acesta, ajunge in top 10 si se apropie de lista finalistilor!

Daca ne gandim bine, Sibiu este intr-adevar un oras turistic accesibil, cel putin din perspectiva unui calator strain. Pretul mediu de cazare pentru o noapte intr-o camera dubla standard este de 200 lei.

Pentru un oras turistic, Sibiu se lauda cu servicii foarte bune la preturi accesibile. Pe langa costul cazarii, sunt abordabile si diverse servicii conexe, spre exemplu transferuri de la Aeroportul din Sibiu, dar si inchirieri de masini Sibiu, care pot fi rezervate foarte usor online daca doriti sa beneficiati de reduceri importante.

Conform Best Value, cel mai accesibil oras care sa merite vizitat este Genghuang din China, care are un indice de 98.01%. Sibiu, Romania a fost devansat de orase ca Veliko Tarnovo din Bulgaria si Novi Sad din Serbia. India are un singur oras in acest top, Wavanad, ocupantul locului 9.

Noi credem ca Sibiu merita vizitat. Dar voi nu trebuie sa ne credeti pe cuvant: verificati cu proprii ochi!

Share
This entry was posted in Sibiu and tagged , . Bookmark the permalink.