Ultima zi la World Travel Market 2014

Ultima zi la World Travel Market 2014

Ne-am petrecut ultimele zile in Londra (sau cel putin am urmarit evenimentele, vernisajele si noutatile din capitala britanica), ne pregatim pentru Ultima zi la World Travel Market 2014. Maine, 6 noiembrie, ne luam la revedere de la invitatii din industria turismului veniti din toate colturile Pamantului.

Organizat pentru prima data in 1980, World Travel Market (WTM) sau Targul International de Turism este unul dintre cele mai mari evenimente de gen din calendarul anual. Reprezentanti ai guvernelor, mass media internationala si numeroase companii din industria hoteliera, furnizori de echipamente, agentii de turism si companii de transport (spre exemplu inchirieri de masini sau transferuri) se reunesc an de an intr-un cadru placut, la ExCeL London, pentru a discuta ultimele noutati si pentru a impresiona publicul cu produse si servicii de exceptie pe care incearca sa le promoveze.

Anul acesta, WTM s-a desfasurat intre 3 si 6 noiembrie. Romania a fost reprezentata de agentia de turism Paralela 45. Presedintele agentiei, Alin Burcea, a prezentat aspiratia ca in urmatorii 4 ani Romania sa atinga popularitatea turismului in Blugaria si Ungaria. Publicul target este cel american iar pentru acest an, Paralela 45 a pregatit circuite si sejururi la munte sau la mare in Romania, dar si city break-uri si ecoturism in Delta Dunarii.

6 noiembrie, ultima zi de targ, se anunta plina de evenimente, desi programul este scurt: de la 10 la 16. Dimineata, sunteti invitat la o conferinta despre vacante sau despre telefonia mobila si inovatiile sale. Dupa pranz, puteti participa la o conferinta pe tema voluntariatului peste hotare (How to Choose a Responsible Volunteering Opportunity Abroad).

Bineinteles, va puteti bucura de expozitiile organizate anul acesta de World Travel Market 2014. WTM este si o ocazie de business, oferind sansa cumparatorilor si furnizorilor de a se intalni, dar si cadrul pentru ca diverse companii sa realizeze parteneriate.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged . Bookmark the permalink.