Pregatiri pentru Festivalul UNTOLD 2016

Pregatiri pentru Festivalul UNTOLD 2016

Stim ca poate parea putin prematur, dar un planning bun ne salveaza de multe dureri si batai de cap.Vara aceasta e clar ca ne facem drum la Cluj, asa ca nu e niciodata prea devreme pentru a ne face pregatiri pentru Festivalul UNTOLD 2016.

Anul acesta ne pregatim pentru cea de-a doua editie a festivalului de muzica UNTOLD in perioada 4-7 august 2016, iar biletele sunt deja disponibile pe site-ul oficial al evenimentului. Pretul unui abonament este de 340 lei plus taxe.

Stiam deja ca Ardealul se vrea “fruncea” Romaniei, dar adevarul este ca orasul Cluj a reusit sa transforme prima editie a festivalului in 2015 intr-un eveniment de talie internationala, la care au participat 240.000 de oameni. UNTOLD a devenit cel mai bun festival european si brand al Romaniei!

Anul acesta, fanii muzicii techno, house, electronic, drum&bass si dance&trance se vor aduna din nou in Cluj Napoca pentru a se bucura de muzica artitilor precum Armin van Buuren, Tiesto, Dub Fx, Parov Stelar, Ella Eyre, Faithless, Jamie Jones sau Afrojack.

In Ursus UNTOLD Arena, programul muzical al fiecarei zile va incepe la ora 18 si se va incheia dupa ora 23.

De asemenea, intre orele 23 si 8 dimineata, ne mutam in Sala Polivalenta, pe Labyrinth Stage. Proiectul live al trupei Dubfire va veni in premiera in Romania cu un show nou si provocator.

De asemenea, se vor mai organiza concerte drum&bass si hip-hop ale unor formatii precum Chase and Status Dj si Dub FX si pe Riverside Stage zilnic, intre orele 18 si 1.

Mai mult decat orice, UNTOLD inseamna tinerete, energie, creativitate si voie buna. Va invitam sa va reuniti miilor de spectatori si celor 150 (plus) artisti de renume international intre 4 si 7 august 2016 la Cluj Napoca.

Profitati de ocazie si vizitati minunatul oras cu o masina inchiriata la Cluj sau rezervand un transfer de la aeroportul din Cluj.

Share
This entry was posted in Cluj Napoca and tagged . Bookmark the permalink.