Ce facem in octombrie 2017 – Partea a II-a

Ce facem in octombrie 2017? Aceasta este intrebarea momentului. Nu foarte multe persoane sunt extrem de entuziasmate de toamna; intr-adevar, nu este cel mai prietenos anotimp, ploua mult si este rece. Pe de alta parte, insa, este un moment bun sa planuim cat mai multe iesiri, sa mergem la evenimente si sa calatorim low cost.

Lunile octombrie si noiembrie sunt cea mai buna perioada de a calatori la preturi accesibile. Iata cateva evenimente interesante pe care le puteti de asemenea trece in revista daca optati pentru a petrece octombrie in tara:

Va place muzica trupei Vama? Stiu ca o asimilati foarte mult cu vara si marea si tineretea, dar se intampla ca al treilea albun al formatiei sa fie lansat anul acesta in octombrie. Pe 12 octombrie 2017, primul show inedit va avea loc la Sala Polivalnta, asa ca daca va doriti sa intalniti cu erosii vostri muzicali, sunteti bineveniti!

Chiar a doua zi, pe 13 octombrie 2017, la Quantic Club in Bucuresti, va puteti intalni cu Luna Amara. Muzica este mereu un prilej fericit de a te bucura de o iesire din cotidian.

Inca ne amintim cu mare drag de mult regretata Laura Stoica. Bucurestenii ii aduc un tribut muzical la Beraria H pe data de 11 octombrie 2017 incepand cu orele 22:30. Daca va doriti sa ii reascultati cele mai iubite melodii, va veti bucura cu siguranta de aceasta ocazie. Aura Danciulescu, Joy Band si Cristina Balan va vor fi alaturi pe parcursul intregii seri.

Iar la sfarsit de octombrie, cu totii ne pregatim sa ne distram putin de Halloween. Poate ca este vorba despre o sarbatoare americana, un pic artificiala, dar asta nu inseamna ca nu e un motiv sa ne costumam, sa ne bucuram alaturi de prietenii nostri… sau sa sculptam dovleci!

Daca doriti sa vizitati capitala, puteti si inchiria o masina cu Bucharest car rental.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Bucuresti, Inchirieri masini, Rent a car Romania.