Cele mai asteptate evenimente si concerte in Romania 2

Cele mai asteptate evenimente si concerte in Romania 2

Vara se apropie cu pasi de urias, iar anul acesta, dupa ani de criza, parca dorim sa ne relaxam bucurandu-ne de cat mai multe si mai bogate evenimente in lunile care urmeaza. Iata, asadar, cele mai asteptate evenimente si concerte in Romania 2, continuarea discutiei noastre de acum cateva zile.

Daca data trecuta am explorat optiunile din Bucuresti pentru partea a doua a lunii mai si inceputul lunii iunie, astazi mergem mai departe si vorbim despre urmatoarele evenimente, concerte si vernisaje de care ne putem bucura.

Pe data de 4 iunie sunteti asteptati la Arenele Romane in capitale pentru concertul One Republic, una din cele mai indragite trupe de pop-rock. Este prima lor vizita in Romania, pentru promovarea ultimului lor album, “Native”.

Din punct de vedere muzical, luna iunie este dominata de concertele lui Andre Rieu (programate la Bucuresti, in Piata Constitutiei, intre 5 si 7 si 11 si 14 iunie). Initial, artistul semnase un contract pentru a sustine un singur concert in Romania, dar deoarece biletele la eveniment s-au vandut intr-o singura ora, s-au mai programat sase concerte pentru prestigiosul violonist si orchestra sa.

Al Bano si Ricchi e Poveri vor concerta pe data de 11 iunie la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena.

In Craiova, studentii sunt foarte activi si organizeaza evenimentul ROCKMOTIVA pe data de 7 iunie.

Luna iulie vine cu si mai multe surprize. In Bucuresti, intre 6 si 8 iulie, puteti participa la festivalul de muzica B’estFest, inclus in top 20 cele mai bune festivaluri europene.

Tot in iulie, la Biertan in Sibiu puteti participa la festivalul de film “Full Moon”, singurul din tara dedicat exclusiv peliculelor fantasy si horror.

Iar intre 24 si 26 iulie, sunteti invitati din nou la Sighisoara pentru unul din cele mai anticipate evenimente, Festivalul Medieval. Daca aveti nevoie de o masina, puteti apela la Sibiu car rental.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania, Sibiu, Sibiu Aeroport.