ROMANIA. Primul camping de lux din Romania

ROMANIA
Primul camping de lux din Romania

Daca pana acum nu ati luat in considerare o vacanta la cort, de acum aveti un motiv sa luati in calcul si aceasta optiune, pentru ca de curand s-a deschis primul camping de lux din Romania in idilicul peisaj de la Ursa Mica, in inima Muntilor Fagaras.

In judetul Arges, localitatea Nucsoara, veti avea ocazia sa reevaluati ideile pe care le aveati despre camping. Aici va puteti bucura de toate facilitatile unei cazari “urbane” fara a va indeparta de inima verde si revigoranta a naturii. Zece corturi au fost amenajate asemenea unor camere de hotel, merita toata atentia! Corturile includ cate patru paturi, au acces nu doar la toalete si dus, ci si la sauna, plus ca va puteti interesa de activitatile montane disponibile.

Puteti beneficia de serviciile unui ghid pentru drumetii in munti sau plimbari lungi in aer liber cu
bicicleta. In complex exista pana si un bar (desi bauturile de aici nu sunt incluse in pretul cazarii).

Cat costa o vacanta la cort (de lux)? Pentru fiecare zi de cazare (indeferent daca e in timpul saptamanii sau la weekend), se plateste suna de 250 de lei de persoana. Pentru copiii intre 6 si 14 ani se platesc doar 140 de lei, intre 3 si 6 ani – doar 100 de lei, iar accesul copiilor pana la varsta de 3 ani este gratuit.

La sfarsit de saptamana, ce-i drept, se inchiriaza un cort pentru minim doua nopti. Dar cu siguranta
odata ajunsi aici veti dori sa petreceti macar cateva zile in mediul minunat al Muntilor Fagaras. Ideea de “glam camping” este una “importata” din Occident. Dar si in Romania pare sa prinda avant.

Zona cu siguranta este una minunata, iar ideea binevenita! Daca doriti sa aveti la dispozitie si o masina, Pitesti car rental poate oferi raspunsul la aceasta intrebare.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Rent a car Romania.