Ce facem in aprilie 2016?

Ce facem in aprilie 2016?

Incepem deja cea de-a doua luna de primavara – cum zboara timpul! Simtim miros de pomi infloriti si ni se face deja dor de excursii, de plecari si de evenimente. Ce facem in aprilie 2016?

Daca am tot vorbit despre destinatii de vacanta si stim ca optiunile sunt infinite, daca ai entuziasm si inchiriezi o masina, e interesant sa urmarim si cele mai importante evenimente din Romania din aprilie 2016.

Dar inainte de a incepe sa discutam despre subiectul de azi, un sfat: aveti grija sa nu fiti amagiti in prima zi din luna! 1 aprilie este Ziua Pacalelilor, iar romanii sunt binecunoscuti pentru simtul umorului.

Aveti copii? De 1 aprilie, Muzeul Antipa din Bucuresti ii invita la “Provocarea Lego”. In colaborare cu Young Engineers, programul educativ doreste sa invete copiii cum functioneaza aparate si diverse inventii. Puteti sa le explicati celor mici cum functioneaza un lift? Daca, sa zicem, nu aveti timp pentru asta, nu va faceti griji: la “Provocarea Lego” vor invata de la muzeu si vor fi incurajati sa inventeze propriile inovatii. Poate in copilul tau zace un mic Einstein!

Brasovul este cunoscut ca un excelent centru multicultural. Intre 8 si 10 aprilie, sunteti invitati la Zilele Filmului German si Francez. In aceste zile, la Cinema Patria, veti putea urmari filme care vorbesc despre realitatea lumii de azi, despre conflicte, despre criza, dar si despre viata in Europa cu toate aspectele ei monotone, dar si frumoase.

Desigur, spre sfarsitul lunii aprilie, ne pregatim deja de Pastele Ortodox, care pica pe 1 mai anul acesta. La Sibiu, sunteti invitati inca de pe 22 aprilie la Targul de Pasti. Cu transferuri aeroport Sibiu, daca ajungeti in Transilvania “pe calea aerului”, puteti ajunge in Piata Mare si vizita un frumos centru cultural, fosta capitala Europeana si depozitar al unei arhitecturi medievale minunate.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.