Cele mai asteptate evenimente din Romania in martie 2016

Cele mai asteptate evenimente din Romania in martie 2016

Primavara, cu soarele sau rece, dar jucaus, ne indeamna sa iesim din casa mai mult si nu doar ca sa ajungem la serviciu si inapoi. In cazul acesta, cred ca o sa fie interesant sa descoperim impreuna cele mai asteptate evenimente din Romania in martie 2016.

Iata cateva motive sa calatorim prin Romania sau macar sa iesim din casa aproape, chiar in orasul nostru.

De 1 martie, celebram peste tot in tara ancestralul si veselul simbol al primaverii, martisorul. In toate orasele din Romania vor fi standuri cu artizanale si amulete, dar si primele targuri de primavara.

Daca marti seara va gasiti la Iasi, la Casa Studentilor vor concentra cei de la Proconsul incepand cu orele 19:00.

“Ma ucide ea”… Tra la la; daca va e cunoscuta melodia, poate ar trebui sa fiti in Bucuresti pe 1 martie, pentru ca Mihail va concerta la Vintage Pub de la 22:00.

Iar pe 2 martie, tot la Bucuresti, veniti sa va intalniti cu cei de la Vama la Hard Rock Cafe de la 9 si jumatate seara.

Aveti toate motivele sa vizitati si cosmopolitul oras Cluj-Napoca, pentru ca nemuritorul Toto Cutugno concerteaza la Sala Polivalenta de aici pe 13 martie, incepand cu ora 7 seara.

Daca sunteti niste excentrici (sau stilati) iubitori de film, Bucharest International Experimental Film Festival 2016 se va desfasura in capitala intre 14 si 20 martie.

Luna martie o puteti incheia cu un zambet pe buze cu indragitele Papusi Muppets. Intai aterizeaza la Sala Palatului din Bucuresti, pe 25 martie. Pe 27, mergeti cu ele la munte, la Brasov! Pe 28 isi aduc show-ul, Sesame Street Live – Elmo Makes Music, in frumosul oras ardelenesc Oradea, iar 29 martie este ultima zi de turneu, la Timisoara. Atat adultii cat si copiii se vor bucura de o seara de neuitat!

Ce au toate aceste evenimente in comun? Ei bine, veti avea nevoie sa ajungeti acolo cumva si daca doriti sa evitati transportul in comun, puteti oricand inchiria o masina.

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.