10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea I

Un an nou fericit, dragii nostri! In semn de multumire ca ati fost alaturi de noi inca un an, dorim sa va facem cadou cateva idei noi, asa ca iata 10 Locuri de vizitat in Romania in 2017!

Incepem luna ianuarie usor, cu doar cateva idei de locuri minunate de vazut in anul care a inceput.

Merita sa ne amintim, insa, chiar si daca locuim intr-un “oras gri”, ca Romania e minunata si ca ascunde frumuseti pe care merita sa le vizitam si sa povestim mai departe ce frumuseti am vazut acolo.

Concret, Romania merita promovata mult mai mult. Haideti sa incepem azi!

1. Ce-ar fi sa ne suim in copaci? Serios, aceasta ocupatie este mult mai populara decat ne-am putea imagina pe timp de vacanta.

Si nu ne referim aici doar la copii de zece ani, ci la adulti (aproape) responsabili care decid sa aleaga o varianta turistica inedita.

Prima idee de vacanta este Complexul Harmonie de la Predeal. Aceasta noua forma de turism a fost imprumutata din America, unde casutele in copac au devenit deja traditie.

Deci ati ghicit: acest complex in inima muntilor, pe minunata Vale a Prahovei, include patru vile si o serie de casute in copac, elegante, rustice si intime, unde sa puteti sa va bucurati de clipe romantice alaturi de jumatatea aleasa.

14 Februarie, Ziua Indragostitilor, poate fi un prilej bun sa vizitati Complexul Harmonie, insa aveti grija: rezervarile trebuie sa fie facute in avans, la fel ca si pentru alte servicii, cum ar fi Ploiesti car rental, optiunea de inchirieri de masini sugerata de noi.

2. Parcul Aventura din Brasov este o alta idee de vacanta daca doriti sa va catarati in copaci (la propriu).

Este un parc de distractii destinat in egala masura adultilor si prichindeilor. In functie de dificultate, puteti alege intre 15 trasee de activitati la inaltime (dar in perfecta siguranta, legati si asigurati in cate doua carabine de cabluri puternice).

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Ploiesti and tagged . Bookmark the permalink.