Cele mai tari evenimente din Romania in Septembrie 2015!

Cele mai tari evenimente din Romania in Septembrie 2015!

Cine a zis ca Romania nu se distreaza? Din contra, uneori romanilor li se poate reprosa ca distractia atinge cote prea ridicate. In orice caz, luna septembrie aduce un echilibru perfect. In urmatoarele randuri, haideti sa descoperim cele mai tari evenimente din Romania in Septembrie 2015!

Un eveniment de inalta tinuta culturala incepe la Bucuresti pe 30 august, ocupand trei saptamani din luna septembrie, pana la data de 20. Vorbim despre editia cea de-a 22-a din 2015 a Festivalului de muzica George Enescu. Aproape 60 de concerte si evenimente interioare si in aer liber se vor desfasura in cele 22 de zile de festival. In cadrul “Piata Festivalulu” si “Bucurestiul Creativ”, se vor desfasura de asemenea activitati si evenimente.

In Timisoara, intre 11 si 13 septembrie, sunteti invitat la cea de-a 10-a editie a Festivalului PLAI, un eveniment de muzica (si nu numai) pentru toate varstele. Misiunea Festivalului PLAI este de a celebra mostenirea romaneasca si regional (banateana, timisoreana). Pe langa muzica (jazz, world music si fusion cu precadere), PLAI promoveaza voluntariatul si implicarea organizatiilor non-profit in promovarea turismului si culturii locale. Aveti de asemenea ocazia sa explorati orasul si imprejurimile cu inchirieri auto Timisoara.

Aveti nevoie de un motiv sa va intoarceti la Brasov? Ei bine, pe 29 septembrie 2015 sunteti invitati de Centrul Cultural German Brasov la Wanderkino/ Leipzig Cinemateca mobila. Incepand cu ora 20, in Piata Sfatului se va opri o masina de pompieri de moda veche transformata in cinematograf in aer liber. Pe lista filmelor ce se vor proiecta la Wanderkino se inscriu filme clasice: Lumea excentrica a lui Mack Sennett din 1914, pelicula din 1922 Surasul doamnei Beudet, dar si versiunea noua Razboi si Pace, din 2012. Din 1999, cinemateca mobila calatoreste din Leipzig prin lumea larga; o asteptam cu drag si la Brasov anul acesta.

Share
This entry was posted in Inchirieri masini, Timisoara and tagged . Bookmark the permalink.