Top destinatii de iarna in Romania

Top destinatii de iarna in Romania

Si ce daca am reinceput munca? Asta nu inseamna ca nu mai putem calatori. Iata un top destinatii de iarna in Romania daca va numarati printre turistii isteti care stiu ca vacantele cele mai convenabile si mai frumoase sunt cele facute in low season!

Stiati ca temperatura in pestera este constanta? Nu o fi ea prea ridicata, este de 10 grade Celsius, dar temperatura din Pestera Muierilor e cu siguranta mai ridicata si mai linistitoare decat cea pe care o puteti experimenta in viscolul de afara. Situata in Masivul Parang, in judetul Gorj, a devenit prima pestera iluminata din tara, in 1965. Pe parcursul celor patru trasee, veti gasi formatiuni carstice spectaculoase, dar si schelete de vulpi, hiene si ursi. O colonie de lilieci vietuieste de asemenea in Sala Liliecilor. Pestera este extrem de frumoasa, exista ghid, iar filmatul este permis.

Ei bine, intr-adevar, Micul Paris devine “marea mlastina de gheata” pe timpul iernii. Dar exista cateva locatii in Bucuresti care merita vizitate, chiar si cand ninge afara. Printre acestea se numara si Palatul Ghica, mostenire lasata de domnul Grigore Dimitrie Ghica, o constructie neoclasica amplasata in Parcul Plumbuita. Gradina este superba pe timp frumos, dar pe de alta parte, iarna va puteti bucura de un tur al palatului, unde veti fi cu siguranta impresionati de mobilier si decoratiuni, sau puteti savura o masa la focul semineului, in Restaurantul Ghica. Atmosfera romantica si aroma delicateselor va vor oferi o zi sau o seara de neuitat.

Va place sa schiati sau sa patinati? Vreti sa va bucurati de aerul tare de iarna si de zapada? Statiunea Baile Tusnad este locatia ideala pentru o vacanta relaxanta sau terapeutica.

Daca aveti nevoie sa inchiriati o masina in Romania, e de retinut ca preturile sunt mai accesibile iarna, iar disponibilitatea este mai mare!

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged . Bookmark the permalink.