Toata lumea la Oktoberfest!

Toata lumea la Oktoberfest!

Daca aveati un motiv sa mergeti in Brasov, il aveti! A inceput deja Oktoberfest 2015 (de pe 3 septembrie, de fapt). Intregul festival va dura 11 zile, asa ca lansam invitatia: Toata lumea la Oktoberfest!

Inspirat de festivalul german al berii, Oktoberfest a devenit un fenomen international in ultimii ani. Romania nu se putea lasa mai prejos. Pentru a saptea oara, Oktoberfest vine in orasul Brasov, intre 3 si 13 septembrie 2015. Organizatorii spera ca 300.000 de oameni sa se adune in frumosul si cosmopolitul oras de la poalele Tampei in urmatoarea saptamana.

Inainte de toate, Oktoberfest inseamna distractie, socializare, muzica si concursuri, carnaciori de 60 de centimetri si litri (sau, de ce nu, metri) de bere.

In prima zi de festival, spectatorii s­au delectat cu parada trasurilor, admirand 14 atelaje care au transportat triumfal ciocanul cu care a fost lovit primul cep de bere.

Dupa ce festivalul de anul trecut a ridicat economia Brasoveana cu mai mult de 8 milioane de euro, organizatorii editiei din 2015 au asteptari si mai ambitioase: 10 milioane de euro! Faptul ca orasul este virtualmente “inchiriat” (nu mai sunt aproape deloc locuri in pensiunile si hotelurile din Brasov) e mai mult decat incurajator. Brasovenii spera ca Oktoberfest Brasov 2015 sa se ridice la nivelul festivalului Untold din vara aceasta de la Cluj.

Concursuri cu premii si mancare si bere la preturi accesibile vor a atrage publicul. Plus de asta, intrarea este libera, asa ca orice calator care se gaseste in urmatoarele zile in Brasov are cu atat mai multe motive sa poposeasca la festival.

Desi cererea este mare, puteti apela la Brasov rent a car sau ca alternativa la transportul public aglomerat din urmatoarele zile, se poate alege un transfer de la Brasov. Va asteptam oricand cu impresii si noutati de la festival, in comentarii!

Share
This entry was posted in Brasov and tagged . Bookmark the permalink.