La film in decembrie 2016

A venit vremea rece, iarna bate la usa cu alaiul ei de ninsori, frig si haine groase, asa ca trebuie sa ne gandim la activitati de interior. Shopping-ul pentru cadouri cu ocazia sarbatorilor ce se apropie este deja o optiune.

Mall-urile si magazinele au inceput deja sa se imbrace in haine de sarbatoare, cu beteala si globuri. Dar inainte sa mergem la cumparaturi, propun sa inchiriem o masina cu Bucharest car rental ca sa mergem la film in decembrie 2016.

Cred ca ne lipsea tuturor o scurta incursiune prin lumea cineastica, asadar iata cateva dintre cele mai populare filme din cinematografe, dar si cateva dintre peliculele cele mai anticipate din urmatoarele saptamani:

Trolii este un film de animatie pentru promovarea caruia s-a investit mut din punct de vedere al marketingului. Urmareste odiseea micutelor fiinte mitice dorind sa isi salveze satul de la pieire. Beneficiind de vocile actorilor Anna Kendrick, Justin Timberlake, Russel Brand si Zooey Deschanel, filmul a castigat pana acum mii de inimi de copil, dar si de om mare.

Aliatul, pe de alta parte, este o drama cu o puternica incarcatura emotionala, care ni-i aduce din nou in prim-plan pe Brad Pitt si Marion Cotillard in contextul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Agentul secret englez (personajul lui Pitt) si spioana franceza (Cotillard) se indragostesc si isi intemeiaza o familie. Dar dupa ani, cand va fi pus in fata unei alegeri imposibile, ce va conta mai mult: onoarea sau iubirea? Vom vedea in iarna aceasta la cinema!

Si tot din noiembrie 2016 ne intoarcem in lumea lui Harry Potter cu o noua creatie J.K. Rowling (si colaboratorii) in filmul Creaturi fantastice si unde pot fi gasite.

Plasat in universul magic al micilor vrajitori, “Fantastic Beasts and Where to Find Them” ii are ca protagonisti pe castigatorul premiului Oscar, actorul Eddie Redmayne, pe Katherine Waterson, Colin Farrell si Dan Fogler. Un film care merita vazut, macar si de catre nostalgicii celebrei serii fantastice.

Share
This entry was posted in Blog, Bucuresti and tagged , . Bookmark the permalink.