Cateva idei pentru Revelionul 2017 in Romania

Dupa cum vorbeam cu alta ocazie, nu e niciodata prea devreme sa incepem sa pregatim vacanta. Ca sa fim sinceri, de multe ori ne gasim la birou, cu ochii atintiti in ecranul monitorului, gandindu-ne la nimic altceva decat la noul liber.

Mai e ceva pana la iarna – chiar daca vremea de afara ne inspira deja sa ne gandim la cateva zile libere in fata caloriferului. In vreo luna, anul acesta se va sfarsi, motiv de noi sperante, asa ca ne-am gandit la cateva idei pentru Revelionul 2017 in Romania.
Daca nu va ganditi sa parasiti tara la cumpana dintre ani, va invitam sa explorati optiunile autohtone:
In Bucuresti, pentru a petrece noapte dintre ani, puteti opta pentru solutia low-cost: in Piata Constitutiei, alaturi de mii de bucuresteni si alti romani in compania muzicienilor favoriti. Daca vremea ne ajuta, o cupa de sampanie va preveni degeraturile.
In caz contar, puteti opta pentru un local, ca de exemplu la Beraria H, Ambery Hall sau la Presidential Ballroom. (Sunt doar cateva idei, in fapt va puteti interesa deja de oferte). Ca preturi, acestea se invart in jurul a 300-600 lei, in functie de meniu, de locul la masa si de local.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu prefer un Revelion alb, la munte. Daca sunteti si voi asa, va sfatuiesc sa va ganditi serios la una din urmatoarele optiuni:
Valea Prahovei, cu frumosul oras Sinaia, unde puteti petrece un intreg weekend de Revelion vizitand Castelul Peles, Cazinoul si muzeele. Tot pe Valea Prahovei, puteti inchiria o vila in Busteni, o destinatie foarte populara pentru tineri, dar si pentru team-buildinguri. Cu rent a car Ploiesti puteti inchiria o masina la preturi accesibile.
Brasov, un judet superb, primitor, cu o deosebita traditie in turism. Poiana Brasov, Bran si Rucar sunt doar cateva dintre optiunile pe care le puteti explora.

Share
This entry was posted in Blog, Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.