Cele mai asteptate masini ale anului 2015

Cele mai asteptate masini ale anului 2015

Un nou an auto se apropie de final, asa ca revistele si presa de profil isi iau ramas bun de la masinile de anul acesta – care devin incet, incet istorie – inlocuindu-le cu modele din ce in ce mai noi si mai inovatoare. Cele mai asteptate masini ale anului 2015 sunt deja pregatite sa va surprinda si sa va convinga ca pur si simplu nu puteti trai fericiti in lipsa lor.

Un an nou fara inovatie si asteptari inalte este nimic, lucru bine stiut de toti producatorii de masini, care se afla intr-o apriga cursa de a cuceri inimile publicului si ale impatimitilor auto. Fie ca vorbim despre sustenabilitate si confort sau despre design si ecologie, masinile noi trebuie sa vina cu un concept special si captivant.

Sa speram ca 2015 nu va fi inca un an de austeritate. Altfel, nimeni nu isi va permite sa cumpere bijuteria Mercedes-Benz C-Class 2015, pregatit sa ofere o experienta de veritabil lux. O alta masina mult asteptata este Lexus RC F, cu toti cei 450 de cai putere ai sai.

Dar totusi, daca 2015 este pana la urma doar inca un an de recesiune si modestie, manufacturierii s-au gandit la modele accesibile, la preturi de pana 50.000 de dolari.

Porsche Macan, spre exemplu, beneficiaza de un motor turbo V-6 si de 340 cp, toate venind cu un design elegant si promisiunea fiabilitatii. Alfa Romeo 4C este inca o masina fierbinte, caracterizata prin calitate si prestigiu.

Iar daca iubiti natura si comportamentul ecologic va reprezinta, modelul Tesla X electric este alegerea de anul acesta.

Si ultima dar cu siguranta nu cea de pe urma, masina iubita a Americii: Ford Mustang. Stiati ca in 2015 puteti achizitiona una la pretul de (doar) 25.000 de dolari?

Iata cate motive avem sa asteptam anul auto 2015 cu mult drag!

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania.