Cele mai frumoase drumuri de mers cu masina in Romania

Cele mai frumoase drumuri de mers cu masina in Romania

Pentru toti soferii experimentati, condusul pare sa fie una din cele mai mari placeri ale vietii. Multi sunt aceia care vorbesc despre o calitate aproape terapeutica data de a te afla in fata volanului. Cele mai frumoase drumuri de mers cu masina in Romania sunt, poate, cunoscute de multi dintre voi, dar merita sa ne reamintim de ele.

Mai toata lumea a auzit de drumurile faimoase si palpitante Transfagarasan si Transalpina. Serpuind peste 150 de kilometri in serpentie spectaculoase, tunele si poduri, Transfagarasanul strabate o regiune inalta presarata cu zeci de obiective turistice.

Transalpina, pe de alta parte, este si mai sus, fiind cea mai inalta sosea din tara la Pasul Urdele (2145 metri). Iubitorii de natura se vor delecta cu peisajele cele mai frumoase pe “Drumul Regelui”, cum mai este supranumita.

Cheile Bicazului este o zona palpitanta, spectaculoasa, chiar periculoasa, un drum rutier dintre un versant si prapastie. Leaga Transilvania si Moldova si numara Lacul Rosu printre cele mai de seama obiective turistice.

Drumul dintre Oravita, Cazanele Dunarii si Drobeta Turnu Severin pe DN 57 prezinta o parte a Romaniei care aduce mai degraba cu gandul la Scandinavia decat la Europa centrala si de est. Dunarea se iveste pe traseu, maiestuoasa si calma. Intregul traseu dureaza intre 3 si 6 ore, in functie de trafic si de viteza, iar nivelul de dificultate este in general scazut, cu exceptia serpentinelor dinspre Oravita.

Dar drumuri mai cunoscute sunt la fel de frumoase, cum este zona din Prahova din zona Sinaia. Asa-zisul “Transbucegi” are peisajele cele mai verzi si frumoase de munte de aratat.

Pentru a admira toate aceste frumuseti si a conduce in siguranta si confort, aveti nevoie de un singur lucru esential: de o masina de calitate. Daca nu detineti deja una sau daca doriti sa schimbati putin experienta, puteti sa apelati la Inchirieri Masini fara Garantie.

Share
Acest articol a fost publicat in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania.