Festivalul Castanilor 2018 incepe la Ploiesti

Festivalul Castanilor 2018 incepe la Ploiesti. In vara care abia ce a trecut, orasul lui Nenea Iancu s-a bucurat de destul de multa activitate culturala, cu diverse festivaluri de folclor, street food si cu muzicieni vestiti invitati.

Unul dintre cele mai anticipate festivaluri orasenesti de aici, Festivalul Castanilor, se va desfasura intre 5 si 6 octombrie 2018. Festivalul organizat in memoria indragitului gazetar Gabi Dobre.

Ce ne asteapta asadar la festival? Ei bine, muzica: tema principala a festivalului este muzica folk si interpretarea acesteia. Festivalul va avea loc la Teatrul Toma Caragiu si este cea dea 19-a editie a acestui eveniment.

Si care ar fi orarul festivalului de anul acesta? Ei bine, pe scurt, sambata este concursul iar duminica gala. Dar de asemenea sunt programate o serie de recitaluri de neuitat. Cam asa arata pe ore evenimentul la care sunteti asteptati:

  • Vineri,  5 octombrie 2018: de la orele 17 incepe Concursul National de Interpretare a muzicii folk. Trebuie sa va asteptati la multe chitare si la o atmosgera “chill”. Concursul va dura doua ore dupa care, de la orele 19, incep recitalurile: trupa Cantec Nou, Zoia Alecu, Ada Milea si Bobo Burlaceanu si Mircea Baniciu.
  • Sambata, 6 octombrie 2018: de la orele 18 incepe Gala Laureatilor. Deci participarea la acest eveniment nu va fi fara de emotii pentru concurenti. Dupa ce laureatii se vor bucura, e timpul recitalurilor. Acestea vor incepe la ora 19.30 de aceasta data. Reprezentantii din a doua seara vor fi Andrei Paunescu, Mircea Vintila si Maria Gheorghiu alaturi de Radu Gratianu.

Bulevardul Castanilor este plimbarea cea mai placuta din oras probabil si este un simbol al Ploiestiului. Dar dupa ce v-ati plimbat cu placere, aveti timp poate sa vizitati orasul mai in amanunt cu o masina inchiriata de la Ploiesti car hire. O sa va bucurati de o vizita frumoasa cu siguranta!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.