Iata cateva dintre cele mai interesante evenimente ale lunii septembrie – Partea I

Iata cateva dintre cele mai interesante evenimente ale lunii septembrie 2018 in Romania, doar cateva dintre multele motive pe care le avem pentru a iesi din casa si a ne bucura de cateva momente speciale in prima luna din toamna.

Septembrie este o luna cam trista pentru cei mici, daca stai sa te gandesti ca reincepe scoala, iar perioada idilica de vacanta se termina, dar pentru cei mari si pentru cei isteti, este o perioada foarte buna de a calatori: inceputul de low season coincide, pana la urma, cu finalul de high season: vremea este inca buna, zilele indeajuns de lungi si destinatiile de vacanta mai putin aglomerate. Cat despre evenimente, ele se gasesc in belsug peste tot prin tara.

Asa ca inchiriaza o masina in Romania online si calatoreste spre orice destinatie pe care iti doresti sa o marchezi “vizitat” pe lista ta.

Va place muzica? Luna septembrie se desfasoara pe muzica rock la Posada Rock 2018. Festivalul se va desfasura la Campulung Muscel intre 31 august si 2 septembrie. Luna Amara si Ugly Kid Joe va vor incanta pe parcursul zilelor de festival muzical, iar abonamentul pentru festival costa 70 de lei.

La Bucuresti va puteti intalni cu favoritii vostri de la Directia 5 pe 6 septembrie. Ei va asteapta atunci de la orele 21.30 la Hard Rock Cafe. Pretul de intrare este intre 95 si 125 de lei si aveti ocazia de a va reintalni cu unii dintre cei mai populari artisti romani.

Si stiati ca in septembrie la Iasi girafele au loc de cinste? Ca sa aflati de ce Festivalul Girafelor de la Iasi poarta acest nume, ar trebui sa mergeti acolo intre 7 si 9 septembrie pentru muzica live, street food si cel mai important: bere artizanala.

Vedeti cate lucruri puteti face in septembrie? Ne intalnim si data viitoare cu si mai multe idei…

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , . Bookmark the permalink.