O zi aventuroasa in Orastie

O zi aventuroasa in Orastie

Sarbatorile Pascale au trecut deja de mult si ne-am intors in forta la lucru… dar de asemenea visam in forta si ne pregatim sa continuam o primavara fabuloasa cu cele mai frumoase idei de vacanta si de calataorie. O zi aventuroasa in Orastie este propunerea noastra de azi. Hai sa vedem cam la ce ne-am gandit!

Ideea de parc de distractie a poposit la noi nu cu mult timp in urma, de peste Ocean – in America sunt foarte populare, dar nici Europenii nu se lasa mai prejos. Daca majoritatea oamenilor viseaza sa viziteze Disney World, un parc de distractii care ne readuce in lumea copilariei, cei mai… “duri” sau mai aventurosi vor fi foarte entuziasmati de un parc cu specific… militar!

Arsenal Park s-a nascut in Orastie in anul 2009, cand acest parc de distractii a fost ridicat pe locul unei foste baze secrete si fabrici de munitie. Arsenal Park este de fapt singurul parc cu tematica militara de pe intregul continent european. Complexul turistic se lauda cu 3 stele si ofera o experienta (cvasi)militara celor intersati de armament, circuite si… ei bine, gustul armatei. Pe cele 88 de hectare se gasesc 200 de locuri libere pentru cazare (in camere de diverse tipuri, de la simplele Ofiter la luxoasele Colonel), TAB-uri, tunuri (70 la numar), mitraliere, transportoare cu senile, lansatoare de racheta, camioane militare, locomotive si chiar un avion si un elicopter. Ele constituie cel mai mare muzeu militar din tara si e deschis pentru public.

Arsenal Park este ideal pentru activitati de team building, dar e optim si pentru familiile sau grupurile de prieteni cu spiritul aventurii. Ca activitati predilecte, puteti opta pentru instructie militara, tir cu arme de foc sau cu arcul, lupte cu paintball sau airsoft, segway sau inchirieri de biciclete. Pentru cei mai… comozi, puteti merge la fitness sau va puteti relaxa la piscina sau la sauna finlandeza.

Daca aveti nevoie de transport pana acolo, puteti inchiria o masina de la Auto Car Hire Romania.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.