Iata de ce ar trebui sa inchiriezi o masina in low season!

Iata de ce ar trebui sa inchiriezi o masina in low season!

Anticipam motivele pentru care merita sa inchiriem o masina. Dar iata de ce ar trebui sa inchiriezi o masina in low season!

Poti inchiria o masina daca:

– Nu ai o masina (in parcare sau pur si simplu la dispozitie) si ai nevoie sa faci un drum.

– Ai nevoie de o masina mai mare pentru a merge in vacanta cu prietenii sau familia.

– Mergi in vizita intr-un oras nou si doresti sa ai libertate de miscare pe perioada vacantei.

– Doresti sa testezi o masina mai frumoasa si mai buna decat cea pe care o ascunzi in propriul garaj.

Sunt motive valide. Dar in perioadele de varf (spre exemplu in pragul sarbatorilor sau in ultra aglomeratele luni de vara), inchirierea unei masini poate fi ceva problematic (nu doar pentru ca preturile sunt mai ridicate, direct proportionale fiind cu cererea, ci si pentru ca disponibilitatea este redusa). Care ar fi solutia?

Inchiriaza o masina in low season! Perioada de low season incepe dupa sarbatorile de iarna si dureaza pana la inceputul verii. Iata de c ear trebui sa inchiriezi o masina atunci:

– Vacantele in afara sezonului sunt mult mai accesibile ca pret si in schimb va ofera ocazia de a vizita locuri minunate fara aglomeratia uluitoare din lunile de iarna.

– Puteti sa va bucurati de o excursie minunata fara foarte mult “planning” sau grija ca nu veti gasi locuri la hotel, bilete la avion sau ca preturile vor fi exagerat de ridicate.

– Disponibilitatea masinilor de inchiriat in flotele rent a car este mult mai mare, asa ca de la masinile cele mai micute si mai ieftine pana la limuzine si masini cu sapte sau noua locuri pot fi inchiriate.

– Orasul Oradea arata minunat independent de vreme si merita vizitat oricand! De asemenea, in perioada aceasta, beneficiati de un discount de 10% la inchirierile auto din Oradea!

Share
This entry was posted in Oradea and tagged . Bookmark the permalink.