Cele mai importante evenimente in iunie 2016

Cele mai importante evenimente in iunie 2016

Vine vara! Un singur strigat de bucurie erupe din piepturile tuturor – in special al scolarilor si studentilor; dar sa recunoastem ca, macar din melancolie pentru timpurile apuse ale copilariei, ne cuprinde entuziasmul la gandul ca ne asteapta vreme frumoasa si miros de pomi infloriti. In acest fericit context, nu ar fi, oare, interesant sa aflam si care sunt cele mai importante evenimente in iunie 2016?

Ne-am gandit sa amintim cateva dintre ele in urmatoarele randuri. Haideti sa ne plimbam prin capitala si in restul tarii!

La Bucuresti, intre 1 si 5 iunie 2016, sunteti invitati la BOOKFEST 2016. Cel mai important salon de carte din tara, organizat de altfel de Asociatia Editorilor din Romania, va fi organizat la ROMEXPO. Invitatul de onoare din acest an este Israelul. De altfel, literatura israeliana va fi celebrata la targul de carte din acest an in mod deosebit. Pe langa carti la preturi promotionale, organizatorii mai pregatesc surprize frumoase pentru cei mari si concursuri interesante pentru cei mici.

Iubitul violonist olandez Andre Rieu va concerta din nou in Piata Constitutiei pe 11 si 12 iunie. Biletele s-au vandut aproape toate – au mai ramas cateva pentru reprezentatia de duminica, 12 iunie 2016, dar ar trebui sa va grabiti in cazul in care va hotarati!

Pana in august, la UNTOLD, Clujul ne invita intre 27 iunie si 8 iulie 2016 la cea de-a patra editie Jazz in the Park, un eveniment muzical international cu intrare gratuita.

Cat despre Sibiu, locuitorii sai va asteapta cu drag intre 10 si 19 iunie la Festivalul International de Teatru, considerat unul dintre cele mai mari festivaluri de teatru de la noi. Tema editiei de acest an este  „Construind Increderea/ Building Trust”.

Cum ajungem la Festival? Putem sa inchiriem o masina in tara cu doar cateva click-uri de la Sibiu rent a car.

Share
This entry was posted in Sibiu and tagged . Bookmark the permalink.