10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea a V-a

Dragi fideli cititori, va multumim ca ati ajuns din nou alaturi de noi la capatul inca unei incursiuni: cea printre cele 10 Locuri de vizitat in Romania in 2017 – Partea a V-a doreste sa exploreze inca doua destinatii de vis in tara, destinatii pe care, credem noi, merita sa le treceti la loc de frunte pe lista de “locuri de vazut” de anul acesta (si de ce nu, pe lista de “lucruri de revazut” in viitor).


9. Incepand din luna mai, puteti lua un tren cu adevarat special: Mocanita, trenul istoric de pe Valea Vaserului, circula pe directi Viseu – Paltin, strabatand distanta de aproape 22 de kilometri, de peste 80 de ani.

La inceput, acest special tren transporta lemn, dar acum a devenit o atractie turistica, una care te poate transpora si pe tine.

Daca doresti sa admiri privelistile de suflet, poti sa iti iei un bilet! Merita de asemenea sa iti iei un companion cu care sa poti discuta cu drag despre tot ce veti vedea in drumul vostru, sau macar o carte buna de citit.

Drumul va trece ca prin vis, dar si intoarcerea prin aceleasi meleaguri, spre dupa-amiaza, va fi la fel de frumoasa.
10.Si iata ca am ajuns si la ultima destinatie despre care vom vorbi de aceasta data.

Ne-am gandit destul de mult despre ce sa vorbim, cu ce sa incheiem aceasta – speram noi – frumoasa incursiune.

Am ales o calatorie spirituala spre Manastirea Moldovita din Suceava. Construit in anul 1532 de catre voievodul Petru Rares, lacasul de cult este una dintre cele mai frumoase manastiri din tara.

Cu un transfer de la Aeroportul din Suceava veti putea beneficia de un transport de calitate, cu o masina de clasa superioara si un sofer de incredere, care va va conduce la orice destinatie aleasa din Moldova.

Share
This entry was posted in Blog, Suceava and tagged , , . Bookmark the permalink.