Targul de Turism al Romaniei intre 12 si 15 martie 2015

Targul de Turism al Romaniei intre 12 si 15 martie 2015

Dupa indelungi plimbari (virtuale) prin frumoasa Romanie, am decis sa ne pregatim de asemenea pentru un eveniment desfasurat in Bucuresti, la Centrul Expozitional Romexpo luna aceata: Targul de Turism al Romaniei intre 12 si 15 martie 2015.

Ajuns la cea de-a 33-a editie, Targul este cel mai important eveniment de profil.

Scopul targului este de a servi drept punct de intalnire diversilor jucatori din industria de turism si din domeniile conexe, dar si de a familiariza publicul cu ofertele de pacheteturistice disponibile. Editia de primavara a Targul de Turism al Romaniei intampina in jur de 25.000 de vizitatori. 260 de companii de profil vor incerca sa ii convinga sa le aleaga ofertele de vacanta. Mare parte din participanti sunt romani, insa o treime dintre companiile care isi vor expune produsele vin din 14 tari din strainatate.

Organizatorii promit ca firmele participante vor ademeni potentialii clienti cu reduceri de 10% pana la 50% din preturile obisnuite.

O noutate a editiei prezente a Targului de Turism este prezenta Bursei de Turism, care va reuni diverse firme de profil. Pe langa salonul mare dedicat turismului, la Romexpo vor mai fi organizate doua saloane anexe, pentru sport de agrement si un salon nautic.

La deschiderea salonului este asteptat si primul ministru Victor Ponta. Programul de vizitare al Targul de Turism al Romaniei este de joi pana sambata intre orele 10 si 18 si duminca, de la 10 la 16. Pretul unui bilet de intrare la eveniment este de doar 5 lei/ zi.

Asadar, in urmatoarele zile aveti timp sa va pregatiti pentru un scurt drum in Capitala. Fie ca mergeti la Targ pentru afaceri sau doar ca vizitator interesat de a afla noutratile in materie de pachete de vacanta, puteti conduce un automobil rezervat online de la Inchirieri Auto Bucuresti la un pret foarte atractiv.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.