Top destinatii de weekend din Romania

Fie vara sau toamna, va puteti bucura de weekend-uri fermecatoare in mijlocul naturii in cele mai frumoase destinatii din Romania!
Iata cateva locatii minunate, ideale pentru a va deconecta de agitatia urbana si a va reincarca cu energia naturii, inconjurati de liniste si relaxare.

Una din cele mai indragite locuri este judetul Caras-Severin, care, chiar daca nu este o destinatie suficient de bine promovata, reprezinta un mic univers energetic ce promite o atmosfera exceptionala pentru un weekend de poveste.
Acest loc ascunde multe comori, printre acestea numarandu-se si Lacul Trei Ape care ii atrage pe turisti ca un magnet in statiunea cu acelasi nume. Nu aveti cum sa nu ramaneti uimiti in fata naturii, unde intinderea de apa se afla la o inaltime de 850 de metri in frumosii Munti Semenic.

Iubitorii povestilor medievale si a casutelor splendide in stil secuiesc vor gasi Sighisoara o calatorie spre trecut, spre vremurile simple si frumoase, o oaza presarata cu iz de istorie si mult farmec.
Multe locuri va vor incanta privirile, precum Cetatea Sighisoara, Turnul cu Ceas, Scara acoperita, Biserica din Deal, Turnul Fierarilor, Turnul Cismarilor, Turnul Cojocarilor, Turnul Cositorilor, Turnul Croitorilor, Turnul Macelarilor, Turnul Tabacarilor, Muzeul de Istorie din Sighisoara, Biserica Leprosilor, Casa Vlad Dracul, Biserica Manastire si Casa Venetiana.
O scurta vizita de weekend este hrana pentru suflet in acest loc magic. Sighisoara este pur si simplu o poveste despre suflet.

Alta destinatie pe care nu o puteti rata este Valea Doftanei, un colt de paradis amplasat intr-un cadru pitoresc, care este situat in partea nordica a judetului Prahova. O atractie importanta a zonei o reprezinta Lacul Paltinu, ce ofera trecatorilor o priveliste absolut minunata. In afara drumetiilor facute pe jos, va puteti bucura de o plimbare sau de un traseu de echitatie pana in Posada. Zona ofera posibilitatea de a petrece niste zile de neuitat si de a va incarca de energie si ganduri bune.

Romania este tara locurilor frumoase si a peisajelor remarcabile, ce invita la faurirea unor amintiri de neuitat si la petrecerea unor momente unice alaturi de cei dragi
Auto Car Hire Romania va sta mereu la dispozitie pentru inchirieri masini, care sa va conduca spre aventuri nesfarsite!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.