Care sunt cele mai scumpe masini din lume?

Care sunt cele mai scumpe masini din lume?

Dragi iubitori de masini, ce mod mai bun de a va ura bun-venit in noul an decat un nou articol interesant despre prietenele noastre pe patru roti? Care sunt cele mai scumpe masini din lume? Iata o intrebare la care am vrea sa gasim un raspuns.

Daca ati avea multi, multi bani, mai multi decat ati putea vreodata cheltui in costurile “vietii” cotidiene, ce ati face cu ei? Cei ce au ca pasiune masinile, si-ar cumpara o masina extravagant, poate chiar nejustificat de scumpa. E bine de stiut ca, in cazul in care un astfel de scenariu ar deveni realitate, sunt multe optiuni de luat in seama.

Bunaoara, daca aveti 4.5 millioane de dolari de cheltuit pe o jucarie de pus in garaj, ati putea achizitiona poate cea mai scumpa masina din lume, pe numele ei Lamborghini Veneno, o frumusete cu un aspect futurist si niste capacitati si mai si. Masina “veninoasa” este mereu sub statutul de “editie limitata”; de altfel, anual se scot la vanzare doar trei unitati, asa ca, in ciuda pretului prohibitiv, s-ar putea sa trebuiasca sa stati pe lista de asteptare ceva vreme.

Va place viteza? Atunci cu siguranta ati auzit despre Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, un brand care a ajuns sa fie echivalent cu puterea si cu focul pe roti. Si-a facut debutul deja la editia a 85-a a Show-ului de la Geneva, dar va aparea oficial spre vanzare pe piata anul acesta. Daca aveti 2.5 milioane de dolari de dat pe o masina, puteti sa va treceti deja pe lista.

Ce aflam astazi despre Dubai? Ca pe langa petrol si hoteluri de zeci de stele, produc una dintre cele mai elegante si scumpe masini din lume. Lykan Hypersport costa 3.4 milioane de dolari, dar impatimitii vitezei si ai performantelor ar spune ca face fiecare banut!

Voi ce credeti?

Share
This entry was posted in Blog and tagged . Bookmark the permalink.