Cat costa un Revelion 2016 de ultim moment in Romania? – Partea a doua

Cat costa un Revelion 2016 de ultim moment in Romania? – Partea a doua

Dragii nostri, la cumpana dintre ani ne intrebam: Cat costa un Revelion 2016 de ultim moment in Romania? – Partea a doua ne adduce un raspuns pentru optiunea de mini-vacanta de Revelion la munte, daca tot am vorbit despre ce avem de explorat in Bucuresti.

In Brasov, puteti sa va cazati ciar in oras, desi majoritatea hotelurilor la care au ramas locuri libere nu includ masa. Nu va mirati daca va loviti de preturi de peste 1000 de lei pentru un pachet de doua personae. Totusi, daca stam sa ne gandim, nici un Revelion in Piata Sfatului nu suna rau deloc! Brasov este un oras minunat.

O optiune foarte populara, in special printre grupurile de tineri, este Valea Prahovei. Preturile sunt in general mari, in special la aceasta data foarte inaintata. Insa pentru 1000 sau 1500 de lei pe noapte sunt sanse inca sa inchiriati o cabana de pana la 10 persoane in Valea Doftanei sau Busteni. In general minimul cazarii este de 2-3 nopti. Daca imparti costul la numarul de participant, cheltuiala individuala nu este una foarte mare.

In Azuga si Busteni puteti opta si pentru cabane mai modeste ca facilitati, dar si mult mai accesibile ca pret. Sunt si cabane de 400 sau 500 de lei pe noapte disponibile. Important este sa stiti unde sa cautati pe internet, dar mai mult decat orice, sa stiti ce anume cautati de la mica vacanta de iarna.

In Muntii Piatra Craiului, preturile sunt mai mici. O cabana de vreo 10 persoane in Sambata de Sus poate fi inchiriata pentru un pret de doar 250 de lei pe noapte. Pentru grupuri mai mici, gasiti case de inchiriat si prin Poiana Marului, unde costul este de 300 de lei pe noapte.

Daca aveti nevoie de transport, puteti apela la un transfer oriunde in Romania sau puteti apela la o solutie de inchirieri auto Romania.

Share
This entry was posted in Brasov, Ploiesti and tagged . Bookmark the permalink.