5 Motive pe 4 roti pentru care a meritat asteptarea in 2016

5 Motive pe 4 roti pentru care a meritat asteptarea in 2016

Dragi prieteni, a sosit vremea sa vorbim din nou despre masini iar astazi va oferim 5 Motive pe 4 roti pentru care a meritat asteptarea in 2016.

Fiecare an aduce noi provocari pentru companiile producatoare de masini in lumea dinamica a industriei auto. Anul 2016 nu face o exceptie. Haideti sa vedem cateva dintre modelele care promit sa devina “best sellers” in viitorul apropiat si pe care le vom vedea in curand pe strazile oraselor.

1. Americanii de la Ford aduc forta si vitalitate proaspata cu noul model Ford Focus RS. La un pret de aproximativ 35.000 de dolari, masina pastreaza mult din aspectul si performanta modelului ST, dar ii aduce imbunatatiri.

2. Suzuki doreste sa faca putina competitie Fordului Fiesta si Skodei Fabia in 2016 cu noul model Suzuki Baleno. Dotata cu gadgeturi moderne, care fac cinste spiritului tehnic asiatic, masina va acomoda 5 adulti si va fi disponibila in varianta pe benzina si hibrid.

3. Pe de alta parte, Audi A1 si Mini se asteapta la randul lor la competitie de la Citroen DS 3, disponibila de anul acesta ca o alternativa economica la un pret de aproximativ 25.000 de dolari.

4. Cand vorbim de masini elegante, puternice si rapide, italienii au un avans. Alfa Romeo Giulia se reinventeaza in 2016, un model compact de succes care doreste sa se impuna mai energic ca niciodata pe piata.

5. Si desigur, sa nu uitam de masina noastra suedeza favorita: in 2016, Volvo doreste sa ne impresioneze cu modelul Volvo S90. Un rival pentru BMW 5 si Audi A6, Volvo S90 va inlocui modelul S80 si va fi disponibil in varianta pe benzina, pe motorina si hibrid.

Speram ca v-am convins ca 2016 a meritat asteptarea, cel putin din punct de vedere auto. Poate anul acesta e un moment bun sa achizitionati o masina. Daca aveti nevoie de alte idei, puteti consulta flota de masini de inchiriat pe care le puteti incerca daca nu dispuneti de propriul automobil.

Share
This entry was posted in Inchirieri masini and tagged . Bookmark the permalink.