Festivalurile verii 2015 in Romania

Festivalurile verii 2015 in Romania

Va vine sa credeti ca deja am intrat in lune iulie? Ei bine, da, vara e in toi, iar iulie este, desi cea mai torida, si cea mai indragita luna pentru excursionisti. Toti vrem sa evadam de la serviciu, elevii si studentii isi termina examenele si intra in vacanta, asa ca incepem sa cautam mai multe informatii despre Festivalurile verii 2015 in Romania pentru weekendurile si vacantele pe care le planuim.

Tinerii se pregatesc probabil inca de anul trecut pentru un festival care de 23 de ani este extrem de popular pe plaiurile noastre: Festivalul Medieval de la Sighisoara. Anul acesta, festivalul a fost programat pentru perioada 23-26 iulie. Organizat de municipalitate alaturi de Asociatia Turistica Sighisoara, tema festivalului de anul acesta este “Menestreli si Trubaduri – 5 secole de muzica si teatru medieval”.

Artisti in voga, trupe de rock si pop indragite, companii internationale de teatru si alti invitati surpriza sunt asteptati in cetatea Sighisoarei la sfarsitul lunii iulie. Ateptam si noi cu nerabdare evenimentul!

Dar Festivalul Medieval de la Sighisoara nu este singurul de acest fel din Romania. In Sibiu, intre 28 si 30 august, se va desfasura Festivalul “Cetati Transilvanene”. In centrul istoric al orasului, artistii si invitatii va vor astepta imbracati in straie din timpuri de mult apuse si va vor intampina cu muzica si voie buna.

Cat despre muzica, intre 30 iulie si 2 august sunteti invitati la Cluj Napoca pentru Festivalul International de Muzica „Untold”. Destul de intens mediatizat, festivalul a facut ca orasul sa fie deja practic “rezervat” (cu greu se mai poate gasi o camera de hotel libera). Avicii, David Guetta, Armin van Buuren si Boney M sunt doar cateva nume de renume care vor fi prezente la “Untold”. Veniti si voi!

Oriunde in tara, puteti apela la Inchirieri Auto Romania pentru a va bucura de servicii de calitate!

Share
This entry was posted in Blog, Cluj Aeroport, Cluj Napoca, Inchirieri masini, Sibiu, Sibiu Aeroport and tagged , . Bookmark the permalink.