O poveste nespusa la Cluj

O poveste nespusa la Cluj

Ar trebui sa recunoastem ca, vara fiind si canicula afara, nu ne putem gandi prea clar la nimic altceva decat la vacanta si la activitati pe care nu vrem sa pierdem ocazia sa le facem. O poveste nespusa la Cluj abia asteapta sa fie dezvaluita: este vorba despre “Untold Festivalul”, care se va desfasura intre 30 iulie si 2 august 2015.

Cluj-Napoca, numita Capitala Europeana a Tineretului in 2015, doreste sa se ridice la inaltimea asteptarilor organizand la finele lunii iulie unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Romania si nu numai.

Festivalul Intenational de Muzica “Untold” va aduce in Transilvania artisti renumiti ca David Guetta, John Newman, ATB, Avicii, Bonney M, Tom Odell, Patrice, Nic Fanciulli, Fedde Le Grand si multi altii. Festivalul promite distractie ca-n povesti, timp de patru zile si patru nopti in ritmurile de muzica (sintetizata), la lumina laserelor si a stroboscopului.

Concertele vor avea loc in diverse locatii, in special intre Sala Polivalenta si Cluj-Arena (pe Main Stage si Secondary Stage), dar si in Parcul Central si in Piata Unirii.

In afara de concertele explozive care vor umple de entuziasm multimile, aveti ocazia sa vizitati un oras minunat, cu un aer occidental, care face cineste nu doar Romaniei, ci si Europei. In oras, printre altele, puteti vizita Casa Matei Corvin (unde cel ce avea sa devina Regele Ungariei s-a nascut in 1443), Bastionul Croitorilor, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Cetatuia si Gradina Botanica.

Putin in afara orasului, trebuie sa faceti o plimbare prin Padurea Hoia-Baciu. De asemenea, daca va plac excursiile, puteti merge intr-o expeditie de o zi de la statiunea Muntele Baisorii pana la Varful Pietrele Cantatoare.
In Cluj, fie ca veniti la “Untold”, fie ca alegeti alta perioada pentru vacanta, puteti inchiria o masina de la Cluj rent a car sau puteti rezerva un transfer de la Aeroportul Cluj.

Share
This entry was posted in Blog, Cluj Aeroport, Cluj Napoca, Inchirieri masini and tagged , , . Bookmark the permalink.