In august, vino la Zilele Aradului 2015!

In august, vino la Zilele Aradului 2015!

Vara nu e nici pe departe pe sfarsite, asa ca nu putem sa nu ne intrebam: unde mai mergem cat timp soarele inca straluceste puternic pe cer? In august, vino la Zilele Aradului 2015!

Ardealul e “fruncea” si aradenii doresc sa arate ca orasul lor e cel mai tare in cadrul Festivalului Zilele Aradului, care se va desfasura intre 17 si 30 august 2015.

Ca in orice alt an, prin colaborarea Centrului Municipal de Cultura si al Primariei Arad, festivalul propune o perioada de doua saptamani de distractie si energie. Evenimentele propuse de Zilele Aradului variaza intre manifestari artistice si culturale, concerte, sport si activitati pentru copii si adulti.

Pentru anul 2021, Aradul va candida la titlul de Capitala Europeana a Culturii, asa ca festivalul din acest an este “un preview” al lucrurilor pe care orasul le pregateste in eventualitatea castigarii titlului.

Iata cateva dintre cele mai importante evenimente programate pentru Festivalul Zilele Aradului 2015:

Dupa o serie de ateliere si expozitii culturale, prima zi de festival, 17 august, deschide oficial Zilele Aradului la ora 21:30 la Platoul Palatului Administrativ cu un spectacol incendiar.

Zilele urmatoare continua cu ateliere de creatie dramatica, plastica, expozitii foto si schimburi de experienta cu orasele infratite Aradului.

Elevii Liceului Sabin Dragoi vor sustine un concert la ora 20 in data de 20 august, iar vineri, 21 august, puteti participa la Deschiderea Targului Estival, la o expozitie de carti postale si harti sau la diverse spectacole folclorice. Incepand cu ora 21:30, la Strandul Neptun, puteti participa la proiectia filmului “Black Sea”, dupa care, incepand cu miezul noptii, puteti trece in noua zi cu o petrecere la piscina.

Cu o zi inainte de inchidere, pe 29 august, sunteti invitati la un concert Delia, What’s Up, Adda, Alex Velea si alti invitati la strand, iar duminica, 30 august, puteti sa va incercati norocul la Cursa de Alergare din Parcul Eminescu.

Cu inchirieri auto Arad, puteti vizita orasul oricand!

Share
This entry was posted in Arad, Blog, Inchirieri masini and tagged , , . Bookmark the permalink.