Un weekend in Delta Dunarii

Un weekend in Delta Dunarii

V-am mai vorbit in trecut despre acest loc unic in Romania si un Europa, asa ca astazi va propunem sa petreceti din nou un weekend in Delta Dunarii.

Daca nu ati vizitat niciodata acest loc unic, ar trebui sa o faceti. Delta Dunarii se afla inca din anul 1992 in patrimoniul UNESCO. Un colt de paradis bizar si fascinant, aceasta biosfera adaposteste animale si plante rare si ofera o experienta inegalabila oricarui vizitator.

Aici, in inima naturii, va invitam sa inchideti ochii pret de o clipa si doar sa respirati… unu, doi. Pacea acestui loc va va invalui pe data, va veti simti acasa.

Iata cateva dintre destinatiile pe care ati putea sa le vizitati in zona Deltei Dunarii.

Din Tulcea, prin intermediul Garii Fluviale din oras, puteti ajunge la Sfantu Gheorghe pe apa. Daca ati apelat la inchirieri auto Tulcea, puteti lasa masina in parcarea garii. Croaziera este minunata, iar cele 4-5 ore vor trece ca prin farmec.

O alta destinatie care merita atentia noastra este Padurea Letea cu faimosii sai cai salbatici (cam 2500 la numar) care au fost salvati ca prin minune de iubitorii de animale. Supranumita “Jungla Deltei”, este unul din cele mai fascinante ecosisteme din Europa.

In localitatea Crisan, chiar in inima Deltei Dunarii, aveti ocazia sa experimentati viata si culoarea locala in multe moduri. Aici puteti alege sa va cazati la una din pensiunile rustice din zona, la un hotel plutitor, puteti sa fiti gazduiti de localnici sau va puteti instala cortul in campingul din Crisan.

Poate veti cunoaste pescarii locului, de la care veti invata trucuri de pescuit sau pe care ii puteti observa in tacere.

In apropiere de Delta Dunarii, aveti optiune unei zile… urbane, la Galati. Cu inchirieri auto Galati va puteti bucura de multa mobilitate si puteti calatori in intreaga regiune cu mare usurinta. Delta merita din plin!

Share
This entry was posted in Blog, Galati, Inchirieri masini, Tulcea and tagged , , , . Bookmark the permalink.