5 plaje mai putin cunoscute in Romania

Cand mergem in vacanta la mare, gandul ne zboara involuntar la statiunile cunoscute de catre toata lumea cum ar fi Mamaia, Eforie sau Costinesti. In urma cu cativa ani, nici celelalte statiuni nu erau atat de populare, insa acum vin in fiecare vara zeci de mii de turisti si in aceste localitati, relaxarea in singuratate fiind exclusa.

Deci? Care ar fi solutia sa va puteti bucura de vacante linistite in locuri nu chiar foarte populate si cat mai izolate cu putina? Gasirea unor plaje mai putin cunoscute de toata lumea, unde va puteti petrece o vacanta incredibil de frumoasa, inconjurati de sunetul valurilor marii, al pescarusilor si al naturii.

Iata cateva locuri cu plaje izolate si peisaje salbatice, care va vor incanta peste masura:

Plaja Vadu este una din plajele preferate de catre iubitorii de solitudine, care ne confirma inca o data ca exista plaje linistite si in Romania si ca nu trebuie sa parasim tara ca sa gasim o plaja cu nisip fin si curat, departe de muzica tare si aglomeratie.

Alta destinatie preferata de cei dornici de relaxare totala si liniste este plaja Gura Portitei, o fasie foarte ingusta de nisip ce desparte Marea Neagra de Lacul Golovita, din Delta Dunarii. Fostul sat de pescari care abunda in apa curata si nisip fin este ideal, plaja fiind destul de pustie chiar si in plin sezon estival.

Plaja Grindu Chituc este plaja salbatica aflata la sudul lacului Sinoe, de o frumusete deosebita, nisipul fin fiind completat de arbustii care ajung pana pe malul apei, de pasari galagioase, scoici mari si foarte putini oameni.

Situata in partea de sud a deltei, greu accesibila si foarte izolata, plaja Perisor e locul ideal pentru a fugi de civilizatie si a profita de liniste în mijlocul naturii salbatice. Pe aceasta plaja virgina cu siguranta domnesc peisajele desprinse din povesti si pacea sunetelor marii.

Plaja Sfantul Gheorghe este alta plaja magnifica, unde te poti incarca cu energie dupa un an aglomerat. Este vorba despre o plaja cu nisip fin dar si mult stuf. Fiind destul de izolata si accesibila mai greu, foarte putini turisti se incumeta sa mearga pana acolo.

Vacanta voastra este aici, intodeaua aproape cu Auto Car Hire Romania, care va pune la dispozitie o gama larga de masini pentru drumuri infinite si vacante reusite!

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.