Cele mai anticipate evenimente in iunie 2018 – Bucuresti

Cele mai anticipate evenimente in iunie 2018 imbraca in straie vesele de vara obositul nostru Bucuresti. Trebuie sa recunoastem ca in cea mai mare parte evenimentele nationale si internationale care sunt gazduite in Romania au ca locatie capitala.

Asadar, iata cateva dintre cele mai interesante astfel de evenimente, motivele pentru care am asteptat cu atata nerabdare venirea verii.

1 iunie, Ziua Copilului, a devenit zi libera de la stat de vreo doi ani, asa ca anul acesta cu mic, cu mare, suntem asteptati la Beraria H la evenimentul Orasul cu chef de joaca. Acesta este un eveniment interactiv destinat in mod special copiilor. Incepe in diverse locatii pe la ora 12 si presupune concursuri, activitati, muzica si multa distractie. Copiii mari (si foarte mari) sunt de asemenea asteptati cu drag.

Pe 2 iunie, iubitul Smiley ne asteapta la Arenele Romane. Cum ajungem acolo fara masina si transport public? Putem rezerva un transfer de la Aeroportul Otopeni sau putem sa apelam la o solutie de Bucharest rent a car.

Luna iunie continua in acelasi stil de bucurie si distractie in zilele ce urmeaza. Pe 7 iunie, la Hard Rock Cafe, avem intalnire cu Tudor Chirila si trupa sa, Vama, incepand cu orele 21.30.

Tot la Hard Rock Cafe, dar pe 14 iunie de aceasta data ne asteapta si Carla’s Dreams, indragita trupa care ne aduce an de an hit dupa hit.

Si trebuie sa facem o vizita “La Ginecolog” pe 28 iunie. Nu va speriati, nu avem intalnire propriu-zis cu doctorul, ci suntem invitati… la teatru la Club The Hub. Acest proiect teatral, venit dupa spectacolul “Feisbuc”, este o noua initiativa indrazneata de a prezenta cu umor si luciditate realitatea post-moderna in care traim.

Trebuie insa sa ne bucuram cat mai mult de soare, de voie-buna si de toate evenimentele asteptate pentru luna iunie!

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.