Cele mai anticipate evenimente in iunie 2018 – Cluj Napoca

Dragi cititori, stim ca la fel ca si noi anticipati cu mult drag venirea verii si intreaga pleiada de evenimente si distractii pe care le puteti gusta dupa pofta inimii la mare, la munte, in vacantele si excursiile pe care am visat sa le facem tot anul, inca de anul trecut; asa ca e bine sa fim in tema cu cele mai anticipate evenimente in iunie 2018.

Vara este o perioada frumoasa si efervescenta in Romania, iar oamenii au atat de multe ocazii sa se bucure de iesiri in oras sau in aer liber! Haideti sa gasim cat mai multe astfel de pretexte azi:

Orasul pe care l-am ales astazi este Cluj Napoca. Unul dintre cele mai apreciate orase de la noi in ultimii ani, Clujul este arena culturala a Transilvaniei, o bijuterie printre “cetatile” moderne romanesti si un taram cu o personalitate aparte, cu o istorie bogata si cu un element inter-cultural deosebit.

De 1 iunie suntem liberi, asa ca de Ziua Copilului merita sa inchiriem o masina cu rent a car Cluj Napoca si sa ne ducem copilul la plimbare si la aer liber prin imprejurimile orasului. Daca nu aveti copii, nicio problema, exista optiuni distractive destule. Cel mai popular musical de la noi de acum, Mamma Mia! vine la Cluj. show-ul ii are in distributie pe Loredana Groza, Horia Brenciu, Ana Munteanu (voci), si dansatori ca Bogdan Boanta.

Pe 7 iunie, femeile de afaceri din Cluj se intalnesc pentru un eveniment de business si de networking la Chios Social Lounge incepand cu orele 18.

Intre 5 si 10 iunie sunteti invitati la Opera Aperta, un spectacol cultural indraznet si modern, menit sa aduca spectacole muzicale, operatice si coregrafice aproape de publicul larg.

Iar pe data de 8 iunie, sunteti invitati pe Bulevardul Eroilor la Festivalul de Film Capoeira.

Share
Acest articol a fost publicat in Rent a car Romania.