Evenimentele lunii iulie 2018 – Partea I

Care sunt evenimentele lunii iulie 2018? Care sunt concertele, spectacolele si targurile de la care nu puteti lipsi si unde trebuie sa mergeti pentru a va afla in inima intamplarilor.

Luna iulie este in primul rand “high season” pentru vacante la mare, la munte sau in strainatate, in zonele cele mai exotice la care ne putem gandi. Este de asemenea o perioada foarte ocupata si vesela din punct de vedere al evenimentelor.

Cum incepe asadar luna iulie in Bucuresti? Pe ritm de muzica, in primul rand, cu Nicu Alifantis oferind un excelent recital la Muzeul National al Literaturii Romane. Dupa debutul sau in 1973, Nicu Alifantis ne-a bucurat cu sute de reprezentatii, melodii pe care le fredoneaza generatie dupa generatie si cu spectacole care ne-au destins si bucurat pe toti. Aveti ocazia de a-l reintalni pe indragitul artist in Bucuresti pe 1 iulie.

Daca nu aveti o modalitate de transport prin aglomerata capitala, puteti oricand sa inchiriati o masina online de la Bucuresti car rental.

Pe 2 iulie 2018 ne gasim iarasi tot la Bucuresti pentru ca incepe Jazz Festival 2018 in Piata George Enescu. Muzica jazz este poate cea mai rafinata forma a expresiei muzicale mederne. Festivalul de jazz va va aduce relaxare si va va introduce intr-o lume fascinata si selecta. Festivalul va ocupa cateva zile, intre 2 si 8 iulie, iar intrarea este gratuita. Printre cei care ne vor incanta in aceasta editie a festivalului se numara Blue Noise si Bucharest Jazz Orchestra, Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Teodora Enache and The Prophet Band, Lars Danielsson Quartet.

Va spuneam ca incepe perioada de high seson in iulie, asa ca va asteptam la mare, la Constanta. In cadrul UNTOLD se va organiza incepand cu data de 5 iulie la Constanta Festivalul Neversea. Pana pe 8 iulie, pe plaja din localitate se vor perinda artisti precum The Script, Scooter, John Newman, Axwell ? Ingrosso, Alan Walker, Hardwell, Sunnery Jmes & Ryan Marciano, Jamie Jones, Pendulum (Dj Set), Nina Kravitz si Camo & Krooked.

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.