Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2015

Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2015

Cea de-a 85-a editie a Geneva Motor Show este pe cale sa se deschida oficial. Intre 5 si 15 martie 2015, publicul este asteptat sa descopere ultimele revelatii auto din lumea larga la unul din cele mai importante showuri de profil din calendar. Presa a fost deja invitata, intre 3 si 4 martie, asa ca deja avem primele noutati despre evolutia marcii nationale, Dacia la Salonul Auto de la Geneva 2015.

Nenumarate modele de masini prestigioase si-au facut debutul la Geneva Motor Show, iar anul acesta nu face o exceptie din acest punct de vedere. Poate cea mai admirata revelatie a acestei editii este noul Ferrari 488 GTB. Quartz, dar si modelul 208 reprezinta Peugeot la Geneva de data aceasta. La categoria producatorilor germani de masini de lux, BMW M135 si Mercedes GLE concureaza pentru simpatia si aprecierea publicului.

Cat despre producatorul nostru national de masini, Dacia a surprins placut inca din prima zi la Salon cu modelele sale Sandero Stepway si Duster. Acestea impresioneaza atat prin design, cat si (mai ales) prin pret, care se situeaza cu cel putin 25 de procente sub standardul pietei internationale. Pana si britanicii au laudat Dacia intr-o publicatie importanta, Plymouth Herald, amintind ca producatorul roman propune o alternativa fiabila si necostisitoare. In timp ce un 4×4 costa in medie intre 20.000 si 30.000 de lire, Dacia Duster basic costa sub 10.000 de lire. De asemenea, britanicii mentioneaza ca Dacia este destul de ieftin de mentinut.

Cat despre masina in sine, Dacia Duster propune un design atractiv, combinand eleganta cu stilul practic, dar si un motor 4×4 1.2 TCe si sistem Start/Stop.

Celelalte modele aniversare Dacia sunt de asemenea prezente la Salonul Auto de la Geneva 2015. Dacia este populara si in cadrul companiilor de inchirieri auto Romania, de unde puteti rezerva o masina online.

Share
This entry was posted in Blog, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.