E vara, e Litoralul pentru Toti

E vara, e Litoralul pentru Toti

Poate ca jinduiti la o vacanta de vara la mare, dar din diverse motive (cele financiare fiind probabil principalul impediment) nu puteti sa organizati inca o astfel de iesire. Pentru toti cei care sunt de acord sa isi petreaca vacanta in extra-sezon, exista un program social care ofera preturi de discount pentru sejururi in lunile mai – iunie si septembrie – octombrie. In acest an, daca sunteti de parere ca in septembrie inca e vara, e Litoralul pentru Toti.

De cativa ani, programul Litoralul pentru Toti face sute de oameni fericiti. Initiativa nationala, acest proiect reuneste multe agentii de turism si hoteluri de la malul Marii Negre si creaza pachete promotionale cu preturi care incep de la mai putin de 200 RON pentru 6 nopti de cazare la un hotel de doua sau chiar trei stele.

Cele mai mici preturi se gasesc la statiunile litorale Jupiter si Neptun. Aici puteti petrece o saptamana la hoteluri de trei stele la preturi cuprinse intre 200 RON si 300 RON pe persoana. La Saturn preturile sunt putin mai mari, insa cu mai putin de 500 RON de persoana aveti o saptamana de cazare asigurata (in unele cazuri cu mic dejun inclus).

Eforie Nord este mai mult decat o statiune: este un oras adevarat, care este locuit de-a lungul intregului an si unde se pot organiza vacante chiar si in perioada de iarna. In cadrul programului Litoralul pentru Toti, puteti opta pentru 6 nopti de cazare la un hotel de doua, trei sau patru stele contra unui cost de la 200 RON de persoana.

Mamaia nu putea, desigur, lipsi din lista de locatii estivale. Cu preturi incepand de la putin peste 200 RON si crescand pana la 1400 RON, va puteti bucura de o vacanta in cea mai populara destinatie a litoralului romanesc.

Puteti apela la inchirieri auto Constanta pentru preturi de asemenea reduse din toamna 2015.

Share
This entry was posted in Blog, Constanta, Constanta Aeroport, Rent a car Romania and tagged , . Bookmark the permalink.