Evenimentele lunii iulie 2018 – Partea II

Din nou ne gasim cu bucurie, gata sa discutam despre evenimentele lunii iulie 2018. Vara aceasta se doreste a fi una foarte plina si foarte interesanta si e bine de stiut ca ne putem orienta din timp sa ne ocupam zilele de vara frumos si cu un zambet clipa de clipa. Weekendurile lungi, zilele de vacanta si vremea frumoasa ne pot incanta si cu ocazia acestui sezon. Dar haideti sa vedem la ce evenimente, concerte si spectacole putem participa in Romania si unde anume trebuie sa calatorim pentru a fi exact acolo unde se gaseste distractia!

Inainte sa discutam despre distractie, e bine de stiut ca si la noi se organizeaza cateva evenimente care sa ne aminteasca de noi si de lucrurile care ne motiveaza si ne dau sens. Printre astfel de evenimente programate pentru perioada urmatoare este workshopul Cum ne exprimam sentimentele si cum rezolvam mici probleme. Evenimentul este organizat de Accesis pe 6 iulie incepand cu orele 15.

Luna iulie este marcata de un festival deja consacrat la noi: primul festival de amploare de muzica electronica si de sunete live, ceva unic la noi: Electric Castle. Festivalul Electric Castle va avea loc la Castelul Banfy, Bontida intre 18 si 22 iulie 2018. Printre artistii care ne vor incanta aici se numara Jassie J. Mura Masa, Norhing But Thieves, Kensington, San Holo, Fakerar, alaturi de artisti romani ca Vita de Vie, Subcarpati, Classs, Vunk si OCS.

Ce ati spune despre o vizita in Transilvania? Acest minunat tinut unde poti respira putin aer occidental va asteapta si vara aceasta cu evenimente interesante printre ele se numara si spectacolul organizat de London Schools Symphony Orchestra la Filarmonica de Stat Sibiu pe data de 30 iulie 2018. Veti avea ocazia sa va delectati pentru o seara cu muzica de calitate. Iar daca aveti nevoie de un serviciu de transport, puteti oricand sa apelati la Sibiu rent a car cu toata increderea.

Share
This entry was posted in Rent a car Romania and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.