Ce evenimente de turism mai asteptam in primavara 2015?

Ce evenimente de turism mai asteptam in primavara 2015?

Daca Targul National de Turism de la Romexpo tocmai si-a inchis portile, am ramas cu o intrebare pe buze: Ce evenimente de turism mai asteptam in primavara 2015? Iata o lista:

In Bucuresti, cea de-a doua jumatate a lunii martie continua cu evenimente din sectorul turismului si nu numai. Stiati ca exista Targul National al Mierii? Ei bine, exista si a ajuns deja la cea de-a 12-a editie, care se va desfasura intre 20 si 22 martie 2015 pe platforma apicola Baneasa. Targul are ca obiectiv promovarea apiculturii romanesti si se adreseaza atat producatorilor de miere (crescatorilor de albine), cat si consumatorilor de produse apicole (nu doar dulcea miere, ci si suplimente nutritive, leacuri sau cosmetice).

Daca visati de mult la o excursie la munte, puteti profita de ocazie si combina placerea cu afacerile la evenimentul “Asociati in afaceri. Experti alaturi de dumneavoastra”. Desfasurat la Brasov in Hotel Kronwell, sala Banqueting pe data de 19 martie, evenimentul va propune o intalnire cu experti, consultanti, directori de banca, antreprenori si investitori. Astfel, aveti ocazia de a stabili noi relatii de afaceri si parteneriate profitabile intr-un cadru organizat bazat pe egalitate si comunicare.

In cele din urma, intre 3 si 5 aprilie 2015 sunteti invitati la Timisoara pentru a participa la Salonului International de Vinuri VINVEST. Editia cu numarul 12 de acest an isi propune sa organizeze cel mai competitiv Concurs National de Vinuri si Bauturi Alcoolice. Cei mai buni oenologi din tara vor fi nominalizati si premiati. Festivalul VINVEST isi propune de asemenea sa promoveze turismul local in Timisoara si in imprejurimile sale. Daca nu ati ajuns inca in Timisoara, va sfatuim sa planuiti o vacanta sau cel putin o scurta excursie in primavara aceasta. Puteti intra pe pagina noastra web si rezerva cu Inchirieri Auto Timisoara pentru a avea si o masina excelenta la dispozitie!

Share
This entry was posted in Blog, Brasov, Bucuresti, Bucuresti Baneasa Aeroport, Bucuresti Otopeni Aeroport, Inchirieri masini, Rent a car Romania, Timisoara and tagged , , , . Bookmark the permalink.