Zile bucurestene in decembrie: O lista a evenimentelor

Zile bucurestene in decembrie O lista a evenimentelor la care puteti participa

Criticat si aclamat in egala masura, Bucurestiul nostru cel batran este capitala cu care, in decembrie, ne mandrim, si locul de intalnire pentru multe evenimente culturale in ultima luna a anului 2014.

Zile bucurestene in decembrie: O lista a evenimentelor la care puteti participa:

De 1 decembrie, desigur, spunem cu totii, “La multi ani, Romania!” ai “La multi ani, romane!” Dincolo de opinii pro si contra nationaliste, Ziua Nationala este motiv de sarbatoare, mai ales ca este zi libera de la stat pentru majoritatea muncitorilor. Parade militare, artificii si petreceri private se vor desfasura in Bucuresti si pretutindeni in tara.

Tot incepand cu 1 decembrie, Capitala Romaniei devine capitala modei, pana la data de 6 decembrie. In special reprezentantele sexului frumos sunt invitate la Ambasad’Or Otopeni pentru festivalul Bucharest Fashion Week, unde 30 de designeri romani si straini isi vor etala creatiile, aratandu-ne trendurile din anul care urmeaza.

Vienna Clasik Orchestra vine la Sala Palatului in data de 3 decembrie, iar pe 4 incepe deja faimosul festival al Brazilor de Craciun.

Vreti la concert? Celebrul Concet de Craciun al lui Stefan Banica Jr. este programat anul acesta pe data de 12 decembrie. Pe 13 decembrie, puteti participa la ceainaria Smart Change la Fun with Flowers: Coronita de Craciun, de unde va puteti inspira pentru idei de bun gust in amenajari si decor de sezon. Iar pe 14 decembrie, lasati-va purtati de muzica divina a Corului Madrigal. Stefan Hrusca va conceta in data de 15 decembrie la Sala Palatului, iar Gheorghe Zamfir pe 18 la aceeasi locatie. In aceeasi seara de 18 decembrie, puteti merge de asemenea la un Concert Directia 5 la Cinema Patria.

Dupa Craciun, va puteti delecta cu melancolica muzica Fado pe data de 28 decembrie alaturi de Ana Moura. Orchestra Romana da un magistral concert in intampinarea noului an pe data de 30 decembrie, iar pe 31, puteti iesi afara alaturi de prieteni pentru a celebra Revelionul!

Daca aveti nevoie de o masina de inchiriat in Bucuresti, stiti deja ce trebuie sa faceti!

Share
This entry was posted in Blog, Bucuresti, Bucuresti Baneasa Aeroport, Bucuresti Otopeni Aeroport, Inchirieri masini, Rent a car Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.